Blog

A tévhitekkel ellentétben a sószoba nem csak betegek számára hasznos terápiás módszer. Az persze más kérdés, hogy a sószoba kifejezetten ajánlott légúti megbetegedések, vagy asztma és allergia jelenlétekor, hiszen mellékhatások nélkül segíti a gyógyulást.
Bővebben

Az őszi és téli hónapokban megannyi lehetőség nyílik arra, hogy gyermekünk megbetegedjen, és néha úgy érezhetjük, nem tudunk mit tenni ellen. De mégis mit tehet egy elszánt szülő, ha szeretné gyermeke egészségét megőrizni.

Bővebben

Pár évvel ezelőtt, szakmabelieket meginterjúvolva készítettek egy reprezentatív felmérést, mely során a kérdezők arra voltak kíváncsiak, hogy milyen a tökéletes kisgyermeknevelő személyisége és viselkedése?

Bővebben

A manapság követett ismeretek, például az 1997-ben kiadott  A játéka bölcsődében című könyv, illetve a 2008-as A bölcsődei nevelés-gondozás országos alapprogramja címmel rendelkező mű. Ezek a könyvek viselkedésszervezés céljából alapműnek tekinthetőek, de sokan esküsznek még a Tardos Anna nevével fémjelzett kötetre is.

Bővebben

Régebben, 2009 előtt, a tanítók és óvodapedagógusok képzésével foglalkozó felsőoktatási intézmények biztosították a kisgyermeknevelők tanítását is. Az iskolába jelentkezők egészségügyi és szociális ágazati szakképzésben részesültek, most azonban pedagógus képzésben történő integrálás figyelhető meg.

Bővebben
 
 
Helen Doron
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika