Kinek ajánlott a sószoba használata?

Előző blogunkban már sokat írtunk a sószoba áldásos hatásairól, most nézzük meg részletesebben, hogy mikor és kinek ajánlják a szakemberek?

Az ókori Görögországban és Rómában is felismerték a só egészségre gyakorolt jótékony hatásait, nem véletlen áztatták sós vízbe a megfáradt végtagokat, illetve a sós vizű fürdők is nem véletlen voltak olyan népszerűek. Tehetősebb családok betegeskedő tagjai is tenger mellé mentek kikúrálni magukat, hiszen a sós levegő hetek alatt elmulasztotta a köhögést és az allergiát.

Hála az égnek, manapság már bárki számára könnyen igényelhetőek a sószoba jótékony hatásai, legyen szó betegségből való kigyógyulásról, légúti problémákról és allergiáról. De félre értés ne essék, nem csak betegek számára ajánlott a sószoba használata. Ha valaki szmogosabb, szennyezettebb levegőjű helyen dolgozik, illetve lakik, immunrendszer erősítés céljából is ellátogathat egy sószobába. És persze az influenzaszezon kellemetlen hatásait is ki lehet küszöbölni azzaal, ha a megelőzésre nagyobb hangsúlyt fektetünk és nem csak vitaminokban gazdag ételeket fogyasztunk, de a sószoba rendszeres látogatói is leszünk.

A sószoba használatával 100%-osan ki lehet gyógyulni a népbetegségnek számító allergiából és asztmából, arról nem is beszélve, hogy teljesen természetes módon megy végbe a gyógyulás. Ha pedig valaki úgy a hely, mint az anyagi vonzatit be tudja vállalni, minden probléma nélkül saját otthonában is felépíthető egy só fal és ez által bármikor élvezhető ennek a természetes anyagnak a jótékony, gyógyító hatása. Kisgyerekes családok számára még inkább ajánlott elgondolkodni ezen a lehetőségen, hiszen nem minden bölcsőde és óvoda engedheti meg magának, hogy saját sószobát építtessen és a gyengébb immunrendszerű gyerekeket hetente többször ott pihentesse. Ha nem szeretné, hogy szeme fénye valamit elkapjon egy másik lebetegedő gyerkőctől, érdemes a megelőzés, ezen formáját választani.

Vissza a blogokhoz
 
 
Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika